O nama

Mi smo Mplus, vodeća BPTO tvrtka za outsourcing poslovnih i tehnoloških procesa u jugoistočnoj Europi. Sa sjedištem u Zagrebu, od 2007. godine uspješno integriramo dinamičan svijet kontaktnih centara, informacijske tehnologije te usluge zapošljavanja s ciljem rješavanja globalnih izazova na polju korisničke podrške. Zahvaljujući operativnim centrima smještenim na 35 lokacija u 14 zemalja, imamo snažnu potporu multikulturalnih timova. Našu Mplus zajednicu trenutno čini preko 13.000 zaposlenika kreirajući nezaboravna korisnička iskustva na više od 30 svjetskih jezika. Koristeći svoje verbalne i pisane vještine, u svrhu pružanja informacija i korisničke podrške, u komunikaciji s korisnicima koristimo se telefonom, e-poštom, SMS-om, Chatom, Viberom, WhatsAppom i mnogim drugim komunikacijskim kanalima. Svojim predanim radom zadobili smo povjerenje više od 300 renomiranih regionalnih i globalnih klijenata kao što su vodeći telekomi, financijske, tehnološke i logističke kompanije, kompanije za elektroničku trgovinu te one koje posluju u sektoru robe široke potrošnje. Uspjeh gradimo na jasnoj viziji i vrijednostima koje živimo. Gradimo zdravo radno okruženje, potičemo inkluziju, poštujemo različitost kultura i uživamo u onome što radimo. Pridruži nam se!

Pridružite nam se i postanite dio našeg uspjeha!


Gdje smo


Zašto raditi u Mplus

Postanite dio tima jedne od najbrže rastućih kompanija u Hrvatskoj!

Mi smo Mplus, lider u pružanju korisničke podrške korisnicima diljem svijeta. Koristeći svoje verbalne i pisane vještine, u svrhu pružanja informacija i korisničke podrške, u komunikaciji s korisnicima koristimo se telefonom, e-poštom, SMS-om, Chatom, Viberom, WhatsAppom i mnogim drugim komunikacijskim kanalima.

Kao rezultat izuzetne kvalitete naših usluga te zadovoljstva klijenata, a i prepoznate radne etike širimo naše poslovanje te smo u potrazi za novim zaposlenicima!


Zanima vas kako je raditi u Mplusu? Saznajte u nastavku kroz odgovore na neka od najčešćih pitanja.


1. ŠTO JE TO RAD U CALL CENTRU?

Rad u kontakt centru temelji se na svakodnevnim upitima korisnika koji traže informacije, pojašnjenja, prijedloge rješenja problema te pozivanju korisnika u svrhu prodaje nekog proizvoda ili usluge. Vaš je zadatak pronaći pravi odgovor na svako postavljeno pitanje i tako korisnicima olakšati korištenje ili kupnju određene usluge tj. proizvoda.


2. ZAŠTO RADITI U KONTAKT CENTRU? 

Posao je vrlo dinamičan te organiziran na jednostavan i lako prihvatljiv način. Od vas se očekuje ljubazna komunikacija putem raznih komunikacijskih platformi korištenjem znanja o nizu usluga i proizvoda koja ste stekli prilikom treninga. Radi lakšeg snalaženja, rad se obavlja korištenjem jednostavnih računalnih programa koji su osmišljeni kako bi vam dodatno pojednostavnili posao. O vašoj brzini i znanju ovisi, naravno, brzina rješavanja upita korisnika, odnosno prodaja.

Rad u Mplusu, zahvaljujući suradnji s najvećim hrvatskim i svjetskim brendovima, je atraktivan i vrlo zanimljiv. Osim što se povezujete s kompanijom, postajete i ambasador brenda kojeg zastupate ispred njegovih krajnjih korisnika. Isto tako, imate priliku naučiti brojne vještine koje možete koristiti u svakodnevnom životu kao što su komunikacijske i prodajne vještine, poslovna komunikacija, organizacija rada, određivanje prioriteta te pravilan pristup rješavanju problema.


3. ZAŠTO BAŠ M+? 

Tvrtka Mplus je u posljednjih nekoliko godina ostvarila značajan rast te se pozicionirala kao lider u segmentu pružanja outsourcinga poslovnih procesa (BPTO) u JI Europi.

Mplus kontinuirano ulaže u digitalizaciju i nova tehnološka rješenja, a poseban naglasak stavljamo na naše zaposlenike. To se prije svega odnosi na kvalitetnu obuku, fleksibilno radno vrijeme i mogućnost napredovanja.

Upravo na temelju edukacija te putem internih natječaja omogućujemo vam rast i razvoj unutar kompanije.4. ŠTO NUDIMO? 

 • Stalno zaposlenje
 • Konkurentna i redovita primanja + sustav nagrađivanja
 • Usvajanje novih znanja i vještina
 • Mogućnosti napredovanja
 • Opsežan program obuke
 • Stimulativno okruženje
 • Mentorski program
 • Fleksibilno radno vrijeme            
 • Raznolikost poslova
 • Rad u dinamičnoj, ugodnoj i neformalnoj atmosferi
 • Konstantno usavršavanje
 • Razne edukacije o komunikacijskim i prezentacijskim vještinama


5. ŠTO SE OD VAS OČEKUJE? 

 • Aktivno znanje hrvatskog jezika ili stranih jezika
 • Komunikacijske i prodajne vještine
 • Poznavanje rada na računalu
 • Spremnost na predani rad i učenje
 • Snalažljivost i ljubaznost u radu s klijentima


6. TREBA LI IMATI ISKUSTVA? 

Iskustvo je poželjno, ali nije uvjet! Bitno je imati pozitivan stav prema radu i želju za učenjem novih vještina.


7. KAKAV JE PROSTOR I RADNO OKRUŽENJE? 

Naši kontakt centri moderno su uređeni i opremljeni svom potrebnom tehnologijom za rad. Svaki zaposlenik ima svoje posebno, izdvojeno radno mjesto koje pruža dovoljno privatnosti i udobnosti te mogućnost koncentracije, neophodne u obavljanju ovog posla.


U Mplusu jako nam je stalo do pozitivne i ugodne atmosfere. Neovisno odnosi li se to na vaše radno mjesto i rad s kolegama ili svoje vrijeme provodite u sobi za odmor, TV sobi, blagovaonici ili pak pauzu koristite za igranje stolnog nogometa, cilj nam je da se osjećate sigurno i ugodno.

Naši su zaposlenici svih dobnih skupina, a jako nam je važna kultura ophođenja i timski duh.

Uz posao, nude vam se brojne edukacije i treninzi, a vrlo često koristimo i vanjske certificirane trenere i edukatore. No, Mplus je puno više od mjesta gdje svakog dana dolazite na posao. S više od 700 zaposlenika u kontakt centru, to je mjesto inspiracije, sklapanja novih prijateljstava i druženja s ljudima slične ili iste dobi i interesa.


8. KAKVO JE RADNO VRIJEME? 

Radno vrijeme je fleksibilno. Ovisno o projektu, radi se u više smjena, a naši voditelji, kad god je to moguće, uvijek se trude prilagoditi raspored rada u skladu s vašim potrebama i mogućnostima.


9. POSTOJI LI MOGUĆNOST DODATNE ZARADE? 

U Mplusu primanja su iznad prosjeka industrije, a najbolje agente nagrađujemo i motiviramo dodatnim bonusima na plaću.


10. KAKO MI OVAJ POSAO MOŽE KORISTITI? 

Prednost ovog posla je upoznavanje ljudske psihologije kroz pomaganje različitim profilima ljudi. Pred vama je doslovno spektar različitih osobina, glasova, naravi, situacija… Ovo iskustvo pomoći će vam u izgradnji vlastitog karaktera, a tko zna, možda jednoga dana bude i odlična podloga za pisanje zanimljive knjige? :)


Iako u ovom poslu postoje stroga pravila i ciljevi, pokušajte ga shvatiti kao igru. Pritom ne mislimo da neozbiljno shvatite svoj posao, već svaki poziv prihvatite kao izazov, priliku za učenje te mogućnost za pružanje pomoći. A uvijek je tu i stolni nogomet :)


11. ZVUČI SUPER, KAKO MOGU POČETI? 

Vrlo jednostavno, prijaviti se možete putem LINKA. Veselimo se svakom novom zaposleniku koji se pridruži našem timu!Otvorene pozicije